اطلاعاتی که جمعآوری میکنیم
نام، ایمیل، شماره تماس و اطلاعات پرداخت شما برای ارائه خدمات و پشتیبانی ذخیره میشود.
نحوه ذخیرهسازی
اطلاعات حساس مانند کد ملی بهصورت رمزنگاریشده (AES-256-GCM) ذخیره میشود و فقط برای کاربران مجاز قابل مشاهده است.
حقوق شما
شما میتوانید در هر زمان درخواست حذف حساب خود را ثبت کنید. اطلاعات حذفشده ظرف ۳۰ روز از سیستمهای پشتیبان پاک میشوند.